Expo Partner Logo
Expo Partner - 300 messestande bygget fra Januar til oktober

Dato

Kategori

nyhed
Oktober — en måned i overhalingsbanen

Intens aktivitet
Oktober har været en måned med intens aktivitet, hvor Expo Partner har skabt imponerende messestande verden over. Vi har produceret hele 48 stande fordelt på 16 messer i Italien, Tyskland, USA, Spanien, Sverige og Danmark.

Expo Partner - messestand OK

Langvarigt partnerskab
Blandt andet kan vi fremhæve vores langvarige partnerskab med OK som vi skabte to enestående messestande for, der prydede Bella Center. Dette partnerskab, der har spændt over 13 år, er et symbol på dedikation, kreativitet og succesfuldt samarbejde.

Expo Partner - Tesla messestand

Fokus på bæredygtighed
I tråd med den stigende fokus på bæredygtighed, har vores dygtige montører været travlt beskæftiget med en prøveopsætning af vores nyindkøbte udstyr til eCarExpo-messen for Tesla. Vi er stolte af at have bidraget til udstillingerne for nogle af branchens mest innovative navne, herunder Tesla, OK og Looad — som sætter fokus på bæredygtig teknologi.

Expo Partner - nye medarbejder Rasmus og Julius       Expo Partner - nye medarbejder Kim og Michael

Glædelige gensyn
Oktober bød også på glædelige gensyn, da Julius, Rasmus, Michael og Kim vendte tilbage som projektledere i Expo Partner. Deres erfaring og dedikation er en værdifuld ressource for vores team, og vi ser frem til at fortsætte vores succes sammen.

Expo Partner - 300 messestande bygget fra Januar til oktober

Samarbejde og dedikation
Vi har haft et travlt og produktivt 2023 indtil nu! Med stolthed kan vi annoncere, at vi har gennemført hele 300 spændende projekter for vores utrolige kunder! Det er fantastisk at se, hvordan vores samarbejde og dedikation fortsætter med at vokse og trives. Disse 300 projekter er blevet udført for ikke mindre end 170 forskellige kunder, og det er netop jeres forskelligartede behov og visioner, der driver os til at levere vores allerbedste hver dag.