Expo Partner Logo

Øvrige

– Unikke løsninger, som er skabt med omhu og ekspertise.

Servicecykel til Carlsberg

Hvordan gjorde vi?

Vi har de sidste to år haft fornøjelsen af at lave noget helt anderledes end vores branche lægger op til. Vi fik lov til at lave speciallavede projekter til Carlsberg. Det første specialprojekt var en servicecykel.

Vi byggede og monterede kassen på cyklen. Vi printede speciallavede plader til siderne i Carlsberg Nordics blå farve. Det er vigtigt for os, at ladcyklerne til Carlsberg var personaliseret og tydeligt at de tilhører Carlsberg. Vi havde derfor printet logoerne og monteret dem på siderne af cyklen.

Nu er Carlsberg klar til at cykle byen tynd. De planlægger at medbringe cyklerne til blandt andet sportslige arrangementer og festivaler.

Servicecykel til Peter Larsen Kaffe

Hvordan gjorde vi?

Ladcyklerne til Peter Larsen Kaffe fik samme make-over som servicecyklerne til Carlsberg. Vi valgte at lave kassen i en sort farve, da Peter Larsen Kaffe gerne ville have sit logo i den hvide farve. Vi monterede kassen, siderne og til sidst logoer på siderne.

I modsætning til Carlsberg vognen ville Peter Larsen Kaffe gerne have en høj kant. Netop så ladcyklen kan anvendes på messestandene, når Peter Larsen Kaffe besøger messer. Den høje kant muliggøre at deres kaffemaskine kan stå på ladcyklen. Så fungerer ladcyklen også som en kaffestation.

Mangler du inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag vores gratis guide lige her.

Ølvogne til Carlsberg

Hvordan gjorde vi?

Tilbage i 2021 fik vi æren af at hjælpe Carlsberg med deres Showroom på Brøndby Station.
Samarbejdet var en succes og de var friske på endnu et projekt. Projektet bestod i, at vi skulle lave 10 ølvogne til dem. Så Carlsberg igen var klar til sommerens sportsbegivenheder.

Vi valgte at foliere alle siderne på ølvognene i Carlsbergs ikoniske grønne farve. Vi monterede vendbare skilte med Carlsbergs logo. Vi er selv virkelig tilfredse med ølvognene og det samme er Carlsberg. Vi er glade for, at de endnu engang viser os tilliden.

Skal vi hjælpe dig?

Vores sælgere og designere sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har et helt bestemt projekt i tankerne. Vi hjælper dig med at udvikle og visualisere dit projekt. Så det bliver helt unikt.

Er du ikke på udkig efter et speciallavede projekt, men en af vores andre services? Vi er totalleverandør af messestande og har mere end 35 års erfaring inden for messebranchen. Skal vi også lave din messestand? Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder her.

Er du måske på udkig efter noget helt tredje eller fjerde? Vi tilbyder også at lave dit Showroom og Kontorindretning.

Vi har gennem tiden fået lov til at lave flotte, unikke og funktionelle Showrooms og kontorindretninger. Måske du kender nogle af vores kunder? Birch Ejendomme, Jysk System Rengøring og ByJema.

Vil du vide mere om, hvem Expo Partner er?