Expo Partner Logo

Messestande

– Opdag Expo Partners unikke messestande, der kombinerer nyskabende design med funktionalitet for at skabe markante og mindeværdige messeoplevelser. Læs mere om vores skræddersyede løsninger og hvordan vi kan hjælpe dig med at skille dig ud med din messestand.

En messestand er ikke bare en messestand

For at skabe en messestand, som på bedst mulig vis fremviser din virksomhed og viser, hvad den står for, kræver det, at du har en kompetent og erfaren samarbejdspartner.

En samarbejdspartner som har evnen til at oversætte din virksomheds brand og værdier til et fysisk rum, der ikke bare skaber blikfang, men også fastholder de besøgendes interesse.

Det kræver et dybdegående kendskab til både design og markedsføring. De kompetencer har vi hos Expo Partner. Vi har siden 2002 været totalleverandør af skræddersyede og individuelle messestande for et væld af forskellige virksomheder inden for et hav af forskellige brancher. Vi har kort sagt dét, der skal til, for at skabe den perfekte messestand for lige præcis din virksomhed.

Vi ønsker at lære dig at kende, så vi kan hjælpe dig bedst muligt

Forudsætningen for, at vi kan skabe den perfekte messestand for din virksomhed er, at vi ved, hvad du står for og hvem du er. Vi skal kende dine værdier, dine mål og din målgruppe. Derfor gør vi altid en dyd ud af, at sætte os grundigt ind i vores kunders forretning.

Vi ønsker kort sagt at lære dig at kende. Det er nemlig vores erfaring, at det er sådan, vi skaber de bedste resultater. For os er du derfor ikke blot en kunde, men en samarbejdspartner, hvor vi sammen skal lykkedes om et fælles mål; nemlig at skabe den perfekte messestand. 

Hos os får du derfor aldrig standardiserede løsninger. Ingen virksomheder er nemlig ens. Når det kommer til messestande, er der ikke noget der hedder ’one size fits all’. Hos os får du derimod kun individuelle, skræddersyede løsninger, som er nøje tilpasset til lige præcis din virksomhed.

Kontakt os i dag om jeres messestand

Lad os tage en snak om, hvordan din ideelle messestand kan se ud. Kontakt os hos Expo Partner for en personlig samtale om dine visioner og behov.

Vores proces - 6 steps til succes med messestande

Briefing

I den første og indledende proces, er du i dialog med vores sælgere om, hvilke ønsker og behov du har til din messestand. Du kan anse denne proces som en brainstorm.

Vores sælgere forsøger at behovsafdække dine ønsker til din messestands design og koncept. Når vores sælgere har konkretiseret dine ønsker, briefer de vores designere.

Konceptudvikling

Vores designere påbegynder konceptudvikling af din messestand. De arbejder ud fra din virksomheds behov og identitet. De tænker kunderejsen for de besøgende ind i konceptet og designet af messestanden.

Er der fokus på den gode dialog på standen, produkterne eller noget helt tredje? Vores medarbejdere har mange års erfaring med, hvordan en stand skal opbygges for at fungere optimalt for dig og de besøgende.

Design

I design processen arbejder vores designere videre med messestandsdesignet -og konceptet, som har grobund i virksomhedens identitet, DNA og visuelle udtryk. Designerne arbejder målrettet efter, at hele udtrykket passer sammen. Vi har masser af bud på, hvordan din messestand kan skabe genkendelighed og WOW-effekt hos de besøgende.

Vores kompetente designere er i tæt dialog med dig hele processen igennem.

Præsentation

Når vi er færdige med at finpudse designet på vores messestand, glæder vores sælgere sig til at mødes personligt med dig. Vi vil gerne tage en dybdegående snak om oplægget og lytte til dine tanker og ønsker. På den måde kan vi sammen sikre, at messestanden bliver skræddersyet præcis efter dine behov.

Produktion og montage

Når du har godkendt messestanden, påbegynder vi produktionen. Vi sikrer dig en messestand i høj kvalitet, lavet af bæredygtige materialer og leveret til tiden.

Vores dygtige projektledere og montører sørger for at al håndtering, pakning, montage og nedtagning af din messe bliver prioriteret og ekspederet. Vi klarer det hele og lover at du blot skal læne dig tilbage og glæde dig til messen åbner.

Evaluering og opfølgning

Efter din messedeltagelse evaluerer vi forløbet sammen. Vi vil gerne sikre os, at oplevelsen var god. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig næste gang, at du skal på messe.

Vi drøfter derudover, hvorvidt du har brug for at anvende vores lagerhotel. Vi kan opbevare din materialer, så du kan bruge dem igen. På vores adresse tilbyder vi mere end 8000 m2 bygninger, hvor vores lagerhotel er.

Find inspiration i vores cases

Din målsætning på messen kunne være at:

Fremvise produkter

En messestand er en unik mulighed for at præsentere dine produkter og skabe en direkte forbindelse til dine potentielle kunder.

Ved at udnytte denne fysiske platform kan du vise dine produkter på en måde, der fanger opmærksomheden og efterlader et varigt indtryk.

Pleje nuværende kunder

En messestand er ikke kun en mulighed for at tiltrække nye kunder, men også en unik platform til at pleje og styrke dit forhold til dine eksisterende kunder.

Ved at investere tid og ressourcer i at skabe en mindeværdig oplevelse for dine loyale kunder på messen, kan du styrke deres loyalitet og opbygge langvarige forbindelser.

Skabe kontakt til nye kunder

En messestand er en fremragende mulighed for at skabe opmærksomhed omkring dit brand og tiltrække potentielle kunder.

Ved at udnytte denne fysiske platform kan du præsentere dine produkter og services på en engagerende og effektiv måde.

Opbygge et brand/navn i branchen

En messestand er en fantastisk mulighed for at positionere dit brand og etablere dit navn i branchen.

Ved at udnytte den platform en messestand er – kan du skabe opmærksomhed og troværdighed omkring dit brand og skabe en varig indvirkning på dine potentielle kunder.

Din totalleverandør
af unikke messestand løsninger siden 2002

Skab en mindeværdig oplevelse for potentielle kunder

Hos Expo Partner er vi af den overbevisning, at en messestand er et sted, som skal skabe en mindeværdig oplevelse for dine potentielle kunder og samarbejdspartnere, når de besøger din stand. Den skal efterlade et indtryk, så de husker dig. For at opnå det, kræver det, at du får skabt den rette atmosfære og stemning. Farver, belysning, skiltning og forskellige interaktive elementer skal nøje arbejde sammen om at formidle dit budskab og din virksomheds identitet effektivt. 

Med kun få kvadratmeter til rådighed, sætter det store krav til udformningen og designet af din messestand. Derfor er det afgørende, at hver komponent er nøje udvalgt og gennemtænkt. 

Når vi designer messestande for vores kunder, er der derfor tænkt på alle detaljer. Intet er overladt til tilfældighederne. Og det ses. Ikke mindst på de resultater, vi har skabt for vores kunder, og den feedback, de har fået på de messer, de har været repræsenteret.

Vi har også fokus på funktionalitet

Selvom vi hos Expo Partner vægter design og visuel tilstedeværelse højt, da vi ved, hvor vigtigt det er, så sætter vi aldrig form over funktion. Din messestand skal også være funktionel. Det er helt afgørende for at skabe en helstøbt oplevelse. Det nytter med andre ord ikke noget, at have en flot og visuel tiltalende messestand, hvis den rent funktionelt ikke fungerer. 

Når vi designer messestande for vores kunder, tager vi derfor også højde for, hvordan personalet i standen ønsker at interagere med de besøgende. Skal der eksempelvis være borde og stole eller måske en sofa til mere afslappende samtaler? Vi sørger for at inkludere passende og behagelige områder, der opfordrer til dialog, og får dine potentielle kunder og samarbejdspartnere til at føle sig godt tilpas.

Sådan får du succes med din messestand:

Skab 'wow'-effekt

For at skabe en ‘wow’-effekt hos messebesøgende, kan man gøre brug af forskellige virkemidler. Det handler om at give dem en oplevelse, som de husker og som bruger forskellige elementer, der kan bidrage til at man bliver helt opslugt ved synet af standen.

Innovative løsninger/systemer

Introducer spændende og innovative elementer på din messestand, der får folk til at stoppe op og tage notits. Dette kan omfatte interaktive skærme, virtuelle reality-oplevelser, touch-skærme med produktpræsentationer eller endda live-demoer af dine produkter.

Gør det nemt og sjovt for besøgende at udforske og engagere sig med dit brand.

Skærme med levende billeder/film

Brug iøjnefaldende grafik, belysning og farver, der skiller sig ud og skaber en visuel attraktion. Overvej at bruge store billeder, levende visuelle elementer eller endda en kreativ og unik stand udformning. En æstetisk tiltalende messestand vil tiltrække opmærksomhed og skabe den ønskede ‘wow’-effekt.

Rød tråd gennem hele standen

Når du designer en messestand, er det afgørende at skabe en rød tråd, der binder alle elementer sammen. En rød tråd sikrer, at din messestand præsenterer en sammenhængende og konsistent historie, der styrker dit budskab og gør det nemmere for besøgende at forstå og huske dig.

Mangler du inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag vores gratis guide lige her.

Lagerhotel

Vi passer på din messestand efter brug

Når sæsonen for messe stande er slut, og det er tid til at opbevare dit messeudstyr, er vi naturligvis også behjælpelige med dét. Vi sørger for, at dit messestand og alt dit messe udstyr bliver opbevaret korrekt og sikkert, så det kan bruges igen, når den nye sæson begynder. 

Hos Expo Partner har vi et specialiseret opbevaringsmiljø, som er designet til netop opbevaring af messestande og messeudstyr. Du får derfor en topprofessionel og sikker opbevaring af din messestand. 

Når den nye sæson for messestande begynder, og det er tid til at finde messestanden frem igen, har vi naturligvis mulighed for at redesigne den, hvis der er behov for det. Det giver dig mulighed for løbende at opdatere og tilpasse din messestand til nye trends, produkter eller hvis du har ændret brandstrategi. Det er nemlig vigtigt, at din messestand altid afspejler hvem du er og hvad du står for. 

Er du klar til at tage din messestand til næste niveau? Så kontakt Expo Partner allerede i dag. Sammen skaber vi en messestand, der ikke blot vil imponere potentielle kunder og samarbejdspartnere, men også levere resultater. Vi skræddersyer en løsning, der er designet til lige præcis dine behov og mål. Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Her er nogle vigtige faktorer, der gør vores lagerhotel til det ideelle valg:

Sikkerhed i topklasse

Vi ved, hvor værdifuld jeres stand er, og derfor har vi implementeret alle de nødvendige state-of-the-art sikkerhedsforanstaltninger.

Vores faciliteter er udstyret med overvågningssystemer, alarm og adgangskontrol, der sikrer, at dit udstyr er sikkert og beskyttet mod tyveri eller skader.

Professionel håndtering

Vores erfarne team har ekspertisen til at håndtere messestande på en sikker og skånsom måde.

Vi sikrer, at dine stande bliver korrekt pakket, mærket og opbevaret, så de er klar til brug, når du har brug for dem igen. Du kan stole på, at vi behandler dit udstyr med omhu og opretholder dets optimale tilstand.

Specialiseret opbevaringsmiljø

Vores opbevaringsfaciliteter opretholder optimale betingelser for at sikre, at din messestand ikke påvirkes af ekstreme temperaturer eller fugt.

Dette hjælper med at bevare standens kvalitet og forhindre skader som følge af kondens eller fugtrelaterede problemer.

Pladsbesparelse og organisering

Opbevaring af messestande kan være en udfordring, især hvis du mangler plads på kontoret eller lageret.

Vores opbevaringsløsning giver dig mulighed for at frigøre værdifuld plads og organisere dit udstyr på en effektiv måde. Vi sørger for, at dine stande er let tilgængelige og klare til brug, når du har brug for dem, hvilket sparer dig tid og besvær.