Expo Partner Logo

Sponsorater

Social ansvarlighed

Hos Expo Partner vil vi gerne bidrage til social ansvarlighed. Det prioriterer vi i høj grad og lykkedes med gennem gode og mangeårige samarbejdsaftaler. Disse samarbejdsaftaler har stor betydning for os, da vi gerne vil hjælpe både foreninger, personer eller non-profit organisationer med at opnå deres drømme! Hvis du er interesseret i at læse om vores sponsoraftaler. Så er du landet det helt rigtige sted hos Expo Partner!

Vi sponsorerer blandt andet det lokale fodboldhold VFF, håndboldhold VHK og kulturforeninger, såsom Tinghallen.

Vi vil gerne bidrage til et sundt og velfungerende samfund, hvor der er plads til at udfolde sig og opnå sine drømme, hvad end man er sportsudøver, driftsvirksomhed eller noget helt tredje. Vi har omtanke for menneskerne omkring os og miljøet. Du kan her læse, hvordan vi arbejder bæredygtigt hos Expo Partner.

Friends giving a high five

Viborg FF

Fodbold

Vi vil gerne støtte lokalt og netop dér, hvor det gør en forskel. Derfor har vi gennem mange år sponsoreret VFF. Viborg FF blev grundlagt allerede i 1896, men helt fra start havde foreningen intet med fodbold at gøre. Det kom først på agendaen nogle år senere og siden da har mange kampe været spillet og hyggelige kulturelle sammenkomster afholdt på det store stadion. VFF har etableret Danmarks grønneste fodbold-fælleskab, nemlig team grøn energi. Som i sin helhed favner et mangfoldigt netværk af fodboldelskere, ildsjæle, borgere, virksomheder og foreninger. Vi er glade for at bidrage til et fælleskab og aktiviteter, der har til glæde og gavn for alle i og omkring Viborg Kommune.

Viborg HK

Håndbold

Vi i Expo Partner er nye sponsorer for Viborg HK, men vores skiltevirksomhed Colors har været sponsorer i flere år, og vi vil fortsætte med at støtte dem. Vi mener, at det er vigtigt at støtte op omkring aktiviteter, der skaber liv i byen, og Viborg HK formår at samle en masse håndboldglade mennesker. Vi nyder også at komme i klubben fra tid til anden. Det er faktisk en af de bedre måder at holde kontakten med lokalsamfundet på. Vi har et godt forhold til mange af dem, og det giver os mulighed for at netværke med andre virksomheder i byen.

Tinghallen

Oplevelser

Vi har i mange år været sponsor for Kongres – og musikhuset Tinghallen i Viborg. En lokal og historisk bygning, som vækker stor begejstring for de lokale folk i og udenfor Viborg. Huset anvendes til både musik, sport og messer. Vi bygger mange af vores kunders messestande i Tinghallen. Så vi vil selvfølgelig gerne bidrage til driften.