Expo Partner Logo

Dato

Kategori

nyhed
Expo Partner X Colors

Sommeren har budt på andet end ferie for Expo Partner.

Pr. 1. juli 2022 har Expo Partner i samråd med stifter, Michael Svensson købt majoriteten i skiltevirksomheden Colors ApS og ejer derfor 51 % af Colors.

Expo Partner har i mange år samarbejdet med Colors og benyttet sig af de kompetencer og services, vores egen skilteproduktion manglede. Tiden er til at både Expo Partner og Colors kan se fordelene ved at benytte sig af hinandens kompetencer og faciliteter.

Expo Partner har haft mulighed for at købe print og maskin-remedier til vores skilteafdelingen gennem mange år, som har effektiviseret vores skilteproduktion markant. Disse faciliteter kan Colors gavne af og ved anvendelse af vores faciliteter har Colors mulighed for at effektivisere deres egen skilteproduktion og skalere op så de kan servicere flere kunder og håndtere større opgaver.

”Samarbejdet har skabt en vigtig synergi mellem Expo Partner og Colors. Vi ser virkelig, at det kommer til at gavne begge parter. Vi har i mange år samarbejdet, men det her giver nogle meget bedre muligheder for os alle.”
Michael Svensson, stifter af Colors Aps

Expo Partner drifter som sædvanligt

Expo Partner kommer forsat til at tilbyde skræddersyet messeløsninger, showrooms og kontorindretning til vores kunder. Det er fortsat de samme montører, vi sender ud for at bygge din messestand og den samme sælger der tager telefonen.
Det samme er gældende hos Colors, hvor det fortsat er Michael Svensson, der drifter Colors og hans gode folk Kasper og Michael som hjælper dig med alt fra facadeskilte, bannere, bildekoration m.m.

”Vi har i mange år benyttet os af Colors’ services på de områder, hvor vores egen skilteproduktion ikke har haft muligheden for det. Det har medvirket til et godt samarbejde, som vi er rigtig glade for og ser en stor værdi i.”

Steffen Dalsgaard, partner

Tankerne bag samarbejdet er ikke kun til gavn for Expo Partner og Colors, men derimod også begge parters kunder. Vi håber og tror på, at samarbejdet resulterer i, at både vores og Colors kunder og samarbejdspartnere fremadrettet kan samle deres behov for skilte, foliering, facadedekoration og messestande under en paraply, i et hus og på samme adresse.

Vi glæder os derfor til at byde både eksisterende og fremtidige kunder velkommen i vores fælles faciliteter hos Expo Partner på Vestervangsvej 8 i Viborg.