Expo Partner Logo
montører i Expo Partner

Dato

Kategori

nyhed
En vellykket temadag i skoven for vores montører

Hos Expo Partner værdsætter vi vores montører, og vi har altid prioriteret teambuilding og trivsel på arbejdspladsen. Med sæsonen for opbygning af messestande for døren besluttede vi os derfor for at arrangere en temadag i skoven for vores montører. Dagen var fyldt med aktiviteter og bålmad og havde fokus på at styrke samarbejdet og var en rigtig succes. I denne blog vil vi fortælle mere om, hvordan dagen forløb, og hvorfor det var så vigtigt for os at arrangere denne temadag.

Dagen startede om morgenen, hvor vores montører mødtes i skoven. Her blev de modtaget af vores teambuilding-instruktør, som havde planlagt en række aktiviteter for dagen. Montørerne blev opdelt i hold og fik præsenteret dagens aktiviteter.

Efter en række vellykket teambuilding aktiviteter var det tid til frokost, og vores montører blev ikke skuffet. Vi havde arrangeret en bålmadoplevelse, hvor de skulle lave deres egen mad og nyde det omkring bålet. Menuen omfattede mad, der blev tilberedt direkte over bålet, herunder tomahawk-bøffer, kyllinger, kartofler og andre lækre tilbehør. Det var en fantastisk mulighed for vores montører at slappe af og nyde naturen, og samtidig lære hinanden bedre at kende.

Efter frokosten fortsatte dagen med flere sjove og udfordrende aktiviteter, der inkluderede boldspil og teambuildingøvelser. Montørene skulle finde korteste vej gennem skoven ved hjælp af et kort. Det var en sjov udfordring for alle involverede, og det styrkede samarbejdet mellem montørerne.

Dagen blev afsluttet med en konklusion og evaluering af dagen, hvor alle fik lov til at dele deres oplevelser. Alt i alt var dagens temadag en stor succes og et godt eksempel på, hvordan man kan styrke samarbejdet internt gennem teambuilding aktiviteter.

Konklusion:

Vi er meget glade for at have arrangeret denne temadag i skoven for vores montører. Det var en fantastisk mulighed for vores montører at lære hinanden bedre at kende og styrke samarbejdet. Vi tror på, at trivsel og teambuilding er vigtigt på arbejdspladsen og det kan mærkes på de resultater, vores montører skaber. Vi glæder os til at sende vores montører ud for at opbygge messestande til vores fantastiske kunder.