Expo Partner Logo
Projektledere

Date

Category

novelty
Vi søger montører/projektledere

Vi søger montører/projektledere der ønsker at kombinere rejse med arbejde.

Hos Expo Partner søger vi netop nu projektledere, der skal have ansvaret for opstilling af messestande i Danmark og udlandet inklusive planlægning og budgettering af alle medhørende aktiviteter.

Expo Partner har siden 2002 været totalleverandør af individuelle messestande baseret på dansk design og kvalitet, når det er bedst. Vi sætter stor pris på at bringe danske virksomheder ud i hele verden med fokus på kvalitet, innovation og dansk design. Vi er derfor den innovative samarbejdspartner både før, under og efter udstilling. Vi arbejder med alle typer af kunder, og sætter en stor ære i, at hjælpe alle typer af virksomheder.

Vi søger en person, som vil indgå i et innovativt og dynamisk team, hvor ingen hverdage er ens. Messe- og udstillingsbranchen er sæsonpræget, og derfor vil du opleve travlhed i perioder. Som projektleder/montør hos Expo Partner skal du formå at indgå i et tætsamarbejde med både kunder, leverandører og medarbejder.

Et eksempel på arbejdsopgaver kan være:

  • Planlægning og pakning af messestande
  • Produktion af tilbehør eller delkomponeter til messestande
  • Opbygning af messestand i hele verden
  • Kommunikation med kunder, leverandører og messecentre.

Dine kvalifikationer:
Som projektleder er det vigtig du er god til at samarbejde i teams. Dertil skal du kunne kommunikere på flere sprog (min. engelsk, gerne tysk), da jobbet indeholder stor rejseaktivitet.

Der krav om kørekort (B).

Ansøgning:
For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Steffen Dalsgaard på tlf.: 30527644 eller sd@expopartner.dk