Expo Partner Logo

Partnerskab

– Expo Partner er ambassadør for Aluvision

Historien bag Aluvision

Aluvision, med produktionsfaciliteter i Belgien og Duluth (USA), er en førende producent af højkvalitets modulære systemer til udstillinger, indendørs og udendørs arrangementer. Deres imponerende sortiment af modulære løsninger kombinerer kreativ produkt design med en førsteklasses finish. Aluvision distribuerer sine produkter gennem et globalt netværk af lokale partnere.

Bæredygtighed

Med et stærkt engagement i bæredygtighed er alle Aluvision-produkter ekstremt holdbare og er designet til at blive genbrugt igen og igen. I mere end to årtier har Aluvision-produkter vist deres merværdi i at skabe et mere bæredygtigt miljø.

Løsninger

Modulære systemer

LED paneler

Event enhed

Modulære systemer

Aluvision er den foretrukne partner til premium modulære standbygningssystemer. Det innovative plug-and-play-system og værktøjsfri samling giver dig mulighed for at opbygge dine stande på en effektiv og omkostningseffektiv måde.

Hjørnestenen i Aluvision-produktsortimentet er Omni-55 PRO rammen. Dette rammesystem med integreret Velcro® teknologi kan kombineres med både panel- og stofindfyldninger, hvilket giver dig mulighed for at skabe unikke standdesigns. Desuden er Omni-55 PRO rammen fuldt kompatibel med andre Aluvision-produkter såsom lyskasser, volumener, gulvsystemer, belysning, dobbeltdækssystemer…

LED paneler

Skil dig ud fra mængden ved at bruge Aluvision Hi-LED fliser til at bygge iøjnefaldende videovægge. Takket være deres plug-and-play-forbindelse og modulære størrelse (496 x 496 mm) passer Aluvision LED-fliser perfekt til Aluvision-rammerne, hvilket gør installationen til en leg.

Aluvision Hi-LED 55-serien tilbyder muligheder til både indendørs og udendørs brug. De udendørs fliser har en pixelafstand på 3,9 og en meget høj lysstyrke på 4500 nits, hvilket også gør dem til den perfekte løsning til butiksvinduer. Til indendørs applikationer har Aluvision både en 2,5 og 1,9 pixelafstand til rådighed. Ud over de standard lige fliser har Aluvision også udviklet konvekse og konkave Hi-LED fliser, hvilket giver mulighed for uendeligt kreative konfigurationer.

Event enhed

På udkig efter en ekstra udendørs plads? Flexbox gør tricket! Disse modulære enheder tilføjer en ekstraordinær berøring til dit udendørs arrangement! Ikke kun kan de konfigureres på flere måder, de kan endda stables, så du kan skabe den perfekte eventplads.

Et mobil showroom, bemærkelsesværdigt udstillingsvindue, luksuriøs VIP-lounge… Flexbox-applikationerne er uendelige. Enhederne kan indeholde en række Aluvision-vægge, belysning, skriveborde eller andet møblement. Resultatet? En unik plads, der tilfører en ny dimension til dit udendørs arrangement!