Expo Partner Logo
Om os - Tegnestue - Expo Partner

Dato

Kategori

nyhed
Kreativ konceptudvikling og inspirerende design finder nu sted i vores nyrenoverede tegnestue!

Opdag vores innovative tegnestue og mød de passionerede sjæle bag vores kreative konceptudvikling og inspirerende design af messestande.

Vores talentfulde designere Mille, Maria, Morten og Mikkel har i et tæt samarbejde skabt et miljø, der fremmer udfoldelsen af kreativiteten.

Tankerne bag indretningen af Tegnestuen er inspireret af en tidløs æstetik med et unikt twist.

Dette unikke twist manifesterer sig først og fremmest i vores valg af farver til gardinerne, som er nøje udvalgt for at harmonisere med tekstilet, der dækker den store opslagstavle på væggen. Vi har skabt en smuk sammenhæng mellem de to elementer, hvilket tilfører rummet en subtil og raffineret udtryk.

For at opdatere Tegnestuens eksisterende indretning har vi valgt tidløse farver og materialer, der både forstærker den eksisterende charme og bringer den ind i en moderne kontekst.

Ved at flytte bogreolen til en ny placering, hvor der tidligere var et uudnyttet rum, har vi åbnet op for glasfacaden ved indgangen og skabt en mere indbydende og luftig atmosfære.

Dette giver indgangspartiet en fornemmelse af rummelighed og åbenhed. Netop ved Tegnestuens indgang har vi markeret glasvæggen med et subtilt gardin i en afdæmpet grøn nuance, der tilfører karakter til rummet.

Ligeledes har vi tilføjet et gardin som en elegant rumdeler mellem Tegnestuen og et af husets mødelokaler, ved brug af et let lysegult gardin i kombination med industrielle vinduer til at skabe en dynamisk og alsidig rumopdeling.

Ved opslagstavlen har vi skabt en skræddersyet lysegrå reol med en smuk egetræsfinérkant. Denne reol tjener som en funktionel og æstetisk tiltalende opbevaringsløsning, hvor vi har indsat grå arkivkasser for at opnå et industrielt udtryk, der passer perfekt til de rå kontorlokaler på Vestervangsvej 8.

Reolen rummer desuden et opdateret og brugbart materialebibliotek, som er tilgængeligt for hele huset.

Dette bibliotek fungerer som en uvurderlig ressource, der hjælper os med at vælge de helt rigtige materialer til vores forskellige opgaver, hvad enten det drejer sig om at designe messestande eller andre kreative projekter.

Ønsker du at opleve vores nyindrettede tegnestue? Hvis ja, så byder vi altid gerne velkommen til en kop kaffe og en rundvisning.