Expo Partner Logo
Hjemmeside

Dato

Kategori

nyhed
Expo Partner spreder juleglæde med Knus Kræft

Vi er begejstrede for at dele en hjertevarm nyhed fra Expo Partner! I ånden af jul og fællesskab har vi valgt at sprede glæde ved at støtte Knus Kræft, en organisation dedikeret til at skabe trivsel, håb og smil for syge og udsatte børn og unge i Danmark.

I denne særlige juletid har Expo Partner besluttet at give en betydningsfuld donation til Knus Kræft som en julegave til vores værdsatte kunder. Vi tror på, at det er vigtigt at hjælpe hinanden og dele glæden ved fællesskabet, især i denne tid, hvor vi alle samles om værdier som medmenneskelighed og omsorg.

Knus Kræft arbejder hårdt for at skabe unikke oplevelser, herunder musik, trylleri og koncerter med internationale stjerner, der bringer lys og glæde til syge børn og deres familier. Ved at støtte Knus Kræft ønsker Expo Partner at bidrage til at skabe magiske øjeblikke og bringe ekstra julelys til dem, der har mest brug for det.

Vi ønsker vores kunder en vidunderlig jul og ser frem til at fortsætte vores engagement i at gøre en positiv forskel i det kommende år.

Ønsker du også at sprede juleglæde med Knus Kræft? Læs mere om deres fantastiske arbejde og hvordan du kan støtte her.

Tak fordi I er med til at gøre denne jul helt særlig!


Glædelig jul og godt nytår,
Expo Partner-teamet