Expo Partner Logo

Bæredygtighed

Hvordan arbejder vi bæredygtigt?

Der er mange måder at arbejde med bæredygtighed og vi mener at selv de små ting tæller. Vi kommer med vores bud på, hvordan du kan arbejde bæredygtigt med din messestand, showroom eller kontorindretning. Mulighederne er mange og vi vil gerne hjælpe dig med at tænke bæredygtighed ind i din virksomhed

Afspil video om Beautiful green leaf natural background in forest

Hvordan kombinerer vi bæredygtighed med skræddersyede løsninger ?

I vores arbejde har vi stor fokus på bæredygtighed og det har stor værdi for os, at vi tilbyder bæredygtige produkter. Vi er miljøbevidste og vores målsætning er, at vi vil være din innovative og bæredygtige samarbejdspartner og har derfor nogle krav til vores arbejde. Så vi sikrer, at vi passer på miljøet, din og vores pengepung.

Bæredygtighed er vægtet højt i vores bevidsthed og arbejdsgang, men vi vil stadigvæk gerne tilbyde vores kunder skræddersyede og unikke messestande. Så din messestand matcher dine ønsker og behov. Vi arbejder derfor efter, at vi tilbyder bæredygtige løsninger og fremgangsmåder. Vores mål er, at din messestand er skalerbar og modulær, hvor løsningen og materialerne uanset størrelsen på messestanden, kan anvendes igen og igen. Vi laver din messestand ordentligt første gang og sikrer en høj kvalitet for at undgå unødvendig spild og arbejde. Det sikrer, at slutresultatet bliver endnu bedre og skåner miljøet, hvilket er vigtigt for os.

Large green leaves with droplets of water

Den bæredygtige tankegang

Bæredygtighed er vægtet højt i vores bevidsthed og arbejdsgang, men vi vil stadigvæk gerne tilbyde vores kunder skræddersyede og unikke messestande. Så din messestand matcher dine ønsker og behov. Vi arbejder derfor efter, at vi tilbyder bæredygtige løsninger og fremgangsmåder. Vores mål er, at din messestand er
skalerbar og modulær, hvor løsningen og materialerne uanset størrelsen på messestanden kan anvendes igen og igen. Vi laver din messestand ordentligt første gang og sikrer en høj kvalitet for at undgå unødvendigt spild og arbejde. Det sikrer, at slutresultatet bliver endnu bedre og skåner miljøet, hvilket er vigtigt for os.

Genanvendelige aluplader

Vi bygger messestande op i aluminiumsplader, fordi det for os er et bæredygtigt valg. Aluplader er 2,5 mm tykke og midterkernen på 2 mm består af genbrugsplast. Det er udvundet fra husholdningsaffald og strandoprydning, som tager højde for naturen. Vores modulsystem er af høj kvalitet og vores leverandører er på forkanten med løbende internationale krav og love. Så vi kun tilbyder dig bæredygtige materialer. Vi monterer på bagsiden af alu-pladen et velcro-bånd, så den kan fastgøres på alurammen. Alu-pladen er genanvendelig og derfor et fornuftigt valg. Genanvendelse af aluminium kræver 95% mindre energi. Når pladen absolut ikke kan mere, så recycler vi den, og aluminium og plastkernen genanvendes.

Brushed metal plate
wild flowers on the field

PVC frie materialer

Som en del af vores dybfølte engagement i bæredygtighed og miljøbevidsthed, har vi en klar målsætning om at vælge PVC-frie produkter, hvor det er muligt. PVC (polyvinylchlorid) er en udbredt plasttype, der desværre kan have en negativ indvirkning på miljøet og sundheden. Denne type plastik produceres ofte ved brug af skadelige kemikalier, og ved nedbrydning eller forbrænding kan det afgive farlige stoffer til vores omgivelser. Gennem vores omhyggelige udvælgelse af PVC-frie alternativer forsøger vi at imødekomme vores kunders forventninger om både effektivitet og ansvarlighed.

Bæredygtige tæpper

Vores bæredygtige tæpper er et bevis på vores dedikation til miljøbevidsthed og genanvendelse. Disse tæpper er fremstillet af 100% genanvendt plast, som stammer fra brugte plastflasker. Ved at omdanne plastaffald til tæpper minimerer vi vores aftryk på miljøet og bidrager til at reducere plastikforurening. Men vores bestræbelser stopper ikke der. Vi har et partnerskab med vores leverandør, der tilbyder at tage tæpperne retur efter endt levetid. Dette sikrer, at de brugte tæpper bliver genanvendt og indgår som en vigtig ressource i produktionen af nye tæpper. Gennem dette lukkede kredsløb bevarer vi værdifulde materialer i brug og minimerer mængden af affald, der ender i deponier eller havene.

Crumpled plastic bottle polluting the environment
Brushed metal plate

Printer med et miljørigtigt aftryk

Det er vigtigt for os, at vi både kan effektivisere vores produktion og derved servicere vores kunder hurtigere. Samtidigt kan vi derfor udelukkende tilbyde vores kunder print som de kan anvende med god ro i maven velvidende, at printet er miljøtestet og kan anvendes alle steder, selv i institutioner og sundhedsfaglige faciliteter. Vi vil gerne sikre os, at alt vores print udelukkende sætter et miljøvenligt aftryk og at vi bidrager til, at der er fokus på, at kunder såvel som virksomheder prioriterer, at blækket der printes med følger høje krav for at undgå kemisk udslip som skader både helbredet og klodens klima. Det bidrager vi til ved aktivt at vælge sådan en type printer til i vores skilteproduktion.

Bæredygtige bannere

Vores bannere er et miljøvenligt alternativ til traditionelle materialer og er designet med fokus på bæredygtighed og genbrug. Ved at bruge genanvendt garn reducerer vi behovet for at udvinde og producere nye materialer. Garnet er fremstillet af genanvendt tekstilaffald og spild fra tekstilindustrien, hvilket mindsker affaldsmængden og skaber en mere cirkulær økonomi. Bannerne er ikke kun bæredygtige, men de opretholder også en høj kvalitet og holdbarhed. De er designet til at modstå vejrforholdene og kan genbruges igen og igen. Når banneret når enden af sin levetid, kan det genanvendes til at skabe nye produkter, hvilket minimerer
affald og ressourceforbrug.

Closeup shot of rolls of various fabrics
Forest closeup moss and trees

Bæredygtig dekoration med mos

Mos er et bæredygtigt materiale til dekoration og indretning, der skaber en grøn og beroligende atmosfære. Plukningen af mos foregår med fokus på bæredygtighed og miljøbevidsthed ved at plukke det i et mønster, der tillader optimal regenerering. Udover dets æstetiske appel har mos også akustiske egenskaber, da det kan absorbere lyd og reducere støjniveauet i rummet. Ved at vælge mos som materiale kan man skabe unikke og bæredygtige indretningsløsninger, samtidig med at man bidrager til bevarelsen af naturen og dens ressourcer. Mos er derfor et genanvendeligt og miljøvenligt valg, der fremmer bevaring af biodiversiteten.

Det bæredygtige alternativ

Vi tilbyder et bæredygtigt alternativ, når det kommer til trævarer. Vi forstår vigtigheden af at bevare vores skove og miljøet, samtidig med at vi imødekommer vores kunders behov og ønsker. Vores trævarer er nøje udvalgt fra certificerede bæredygtige kilder. Dette betyder, at træet er dyrket og høstet med respekt for
skovens økosystemer og lokalbefolkningerne, samtidig med at det sikrer en langsigtet bevarelse af skovressourcerne. Vi tilbyder opbevaring af møbler, så de kan genbruges og udnyttes igen og igen. Hos os sikrer vi, at møblerne bevarer deres kvalitet og funktionalitet, hvilket sparer ressourcer og minimerer affald. Vælg vores løsning for at fremme en cirkulær økonomi og reducere dit økologiske fodaftryk.

Close up of wood texture