Expo Partner Logo
Carlsberg, Kontorindretning - Expo Partner (3)

Kunde

Carlsberg

År

2021

Kategori

Kontorindretning
Fra landsholdslounge til bæredygtigt koncept med fokus på genbrug på Brøndby Stadion.

I samarbejde med Carlsberg har Expo Partner udviklet og udført en loungeindretning, i Michael Laudrup Loungen på Brøndby Stadion. Efter en længere årrække uden forandringer i Carlsbergs lounge “Landsholdsloungen”, var det netop blevet tid til forandringer. Konceptet for den nye indretning er skabt med udgangspunkt i virksomhedens tilgang til genbrugelige- og “upcycled” materialer.

I loungen er der skabt et fokus på virksomhedens “DRAUGHTMASTER”, som er en ny revolutionerende måde at levere fadøl på, der holder øllet frisk fra bryggeriet til glasset. Hele hemmeligheden bag denne nye teknologi, samt denne loungeindretning, er plastikfustagerne som holder øllen frisk i længere tid, giver mere plads, er bedre for planeten og sidst, men ikke mindst kan bruges til at lave møbler, vægdekorationer og borde af.

Vi har i samarbejde med Carlsberg udviklet indretningen, med fokus på produkter lavet af gamle fadølsfustager. De ønskede dertil et miljø som afspejlede virksomhedens identitet og produkter, for at skabe hyggelige omgivelser for både medarbejdere, kunder og andre besøgende af loungen.

Alle bordplader i loungen er lavet af genbrugsplastikplader, som har fået tilføjet en massiv egetræskant. Væggen med humlebladene af plastik er sammenpressede fustager. Logoerne er udført i massiv messing for at skabe det nordiske udtryk med egetræ, plastik og lysbannere.

Loungen skal skabe rum for oplevelser i forbindelse med arrangementer på Brøndby Stadion.

Har du spørgsmål ?